Duschhållare

49.90kr

Duschhållare, Du behöver inte borra hål

Högkvalitativt material Högkvalitativt utrymme aluminiummaterial, lättare vikt, starkare hårdhet, bättre effekt, vår duschhållare har ett glansigt beläggningsutseende, färgen matchar färgen på de flesta rördusch, den är moderiktig och hållbar.

Brett användningsområde Vår duschhållare är lämplig för glas, keramiska plattor, vita väggar, sydda keramiska plattor, trä, metall och andra släta väggar och tål de flesta duschmunstycken.

Utmärkt funktion Den är vattentät och oljebeständig och kommer inte att falla av även vid långvarig exponering för vatten. Fästet kan justeras upp och ner 90 grader fritt för att passa din bekväma duschvinkel, vilket är väldigt praktiskt för din dusch och hela familjen.

Multifunktionell design Dubbelkrokdesign, du kan hänga badlakan eller badbollar och andra toalettartiklar, du behöver inte placera andra krokar, bekväm att använda och spara mer utrymme, gör ditt badrum renare.

Enkel installation utan borrning. Fästet behöver inte borras, skadar inte väggen och kan monteras utan spik. Det kan till och med göras klart på några sekunder och sedan torka i 12 timmar (mer hållbart); duschsits Den kan också enkelt monteras på lämplig höjd för barnet, och du kan prova att låta barnet bada självständigt, så för hela familjen är vår duschhållare väldigt praktisk och praktisk.

Specifikationer:

Material: Storlek: färg: silver.

ingår:

1 stöd för dusch.

Notera:

Före användning ska väggen vara ren och torr, pressad till lämplig position och låt stå i 12 timmar före användning. Det rekommenderas inte att använda det på oregelbundna ytor som kakel, betongväggar, spackelväggar och tapeter.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Duschhållare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *